Shifu's

Lex Coors

In het dagelijks leven is Lex CTO bij een groot Amerikaans bedrijf en Visiting Professor aan de universiteit van East Londen. Lex is ook een Influencer in de datacenter industrie en is hij nauw betrokken bij het vergroenen van Datacenters. Hij treedt hierbij op als gesprekpartner met de EU. 

Jeffrey Coors

 Jeffrey begon als vierjarige peuter met Kung Fu. Jeffrey haalde zijn Master in Business aan de Nyenrode universiteit. Hij werkt bij een grote internationale Ierse constructiemaatschappij als Business Development Executive. Momenteel werkt Jeffrey aan zijn PhD in sustainability. Sustainability is het gebruik maken van het ecologisch systeem om energie op te wekken. 

Ernst Dunnewind

Ernst Dunnewind

Ernst Dunnewind traint al 26 jaar Kung Fu, waarvan twee├źntwintig jaar bij Lex Coors. In 2002 begon Ernst met het onderwijzen van Kung Fu in Breda. Ernst is gespecialiseerd in " Chinees Boksen" en beheerst een uitgebreide basis in klassieke Kung Fu. In het dagelijks leven is Ernst zelfstandig ondernemer en heeft zijn eigen uitzendbureau genaamd Ernst Uitzendbureau.