Shifu's

Lex Coors

Lex Coors

Lex Coors studeert inmiddels tweeënvijftig jaar deze strijdkunst. Sinds 1987 is Lex Coors actief met het onderwijzen van Kung Fu. Lex is gespecialiseerd in "Chinees Boksen" en de klassieke stijlen Slang, Aap, Beer, Bidsprinkhaan, Tijger, Kraanvogel, Draak en Dronkenmanstijl. In het dagelijkse leven is Lex Chief Chief Datacenter Technology and Engineering Officer bij Interxion.

Jeffrey Coors

Jeffrey Coors

Jeffrey Coors begon op zijn vierde met Kung Fu. Deze oosterse krijgskunst werd hem overgedragen door zijn vader Lex Coors. Op zijn zeventiende begon Jeffrey zelf zijn kennis over te brengen op studenten. Jeffrey is gespecialiseerd in Chinees Boksen wat de basis vormt van Kung Fu Willemstad. Lex herkende in Jeffrey een natuurlijke aanleg voor de Dronkenmanstijl. In het dagelijkse leven is Jeffrey Business Development Executive bij Mercury Engineering. Hij behaalde in 2014 zijn Bachelor in International Business Administration en zijn MBA in 2015.

Ernst Dunnewind

Ernst Dunnewind

Ernst Dunnewind traint al 26 jaar Kung Fu, waarvan tweeëntwintig jaar bij Lex Coors. In 2002 begon Ernst met het onderwijzen van Kung Fu in Breda. Ernst is gespecialiseerd in " Chinees Boksen" en beheerst een uitgebreide basis in klassieke Kung Fu. In het dagelijks leven is Ernst zelfstandig ondernemer en heeft zijn eigen uitzendbureau genaamd Ernst Uitzendbureau.

Olaf Bitter

Olaf Bitter

Olaf Bitter heeft een achtergrond van twintig jaar in Muay Thai, Taekwondo en Kung Fu. In de afgelopen veertien jaar is Olaf in familie verband Chinees Boksen gaan beoefenen. Olaf heeft van 2008 tot 2013 op diverse sportscholen in Rotterdam, Numansdorp en Mookhoek gewerkt als Martial Art leraar en is een gekwalificeerd level B wedstrijd vechter. In het dagelijks leven is Olaf  actief als Commercial & Technical Manager bij Nedelko.